Sponsra föreningen

Halmstad Skateboardklubb arbetar med att få så många i rörelse som möjligt. Vi vill bryta normerna kring vilka som skejtar och har en särskild satsning på tjejer som är i minoritet. Vi har även blivit uppmärksammade för integrationsskate och läxhjälp. Vårt arbete med inkludering har lett till att vi fått ett stipendium av Konungens Jubileumsfond, som vi använde till en portabel mikroramp. Den tar vi med oss ut för att få fler att upptäcka och prova på sporten. 2019 hade vi ca 900 medlemmar.

Slottsmöllans Skatepark är vårt hjärta, en hall som är utmanande och omväxlande för utövare på alla nivåer och stilar. Det är en mötesplats där vi tränar tillsammans, peppar varandra och umgås över åldersgränserna. Här kan du pausa i bibliotekshörnan, köra en runda pingis eller se en skatefilm. Även rullskridskor är välkomna.

Vi är väldigt stolta över vår förening men har det lite kämpigt ekonomiskt ibland. En stor skatehall med något för alla är dyr att driva! Våra coacher, öppethållare och andra engagerade arbetar ideellt. Våra omkostnader har med lokalen att göra, exempelvis hyran. Detta finansieras av bidrag, samarbeten, medlemskap, inträde och kioskförsäljning. För att intäkterna ska räcka till behöver vi under vissa perioder ytterligare stöd utifrån.

Genom att sponsra Halmstad Skateboardklubb bidrar ditt företag till:

  • att få fler i rörelse
  • att bryta normer och skapa inkludering
  • ett positivt socialt sammanhang med goda förebilder
  • en skatehall där vi har roligt på alla nivåer, från nybörjare till SM-medaljörer

För 5000 kronor erbjuder vi följande exponering:

  • Plats för en skylt på 1 x 1 meter i Slottsmöllans Skatepark under ett år
  • Ett inlägg i sociala medier där vi uppmärksammar ert företag
  • Ett omnämnande på vår webbplats

Behöver ni hjälp med att ta fram en skylt? För 1500 kronor extra löser vi detta via våra kontakter inom grafisk produktion och tryck.

Låter det intressant? Hör av dig till info@hstdskate.se.